2019.02.10.@ 10.02

Ez a 3 leghűségesebb csillagjegy

Még nem találtál rá az igazira? Menj biztosra, és randizz olyan pasival, aki tutira nem fogja összetörni a szíved!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 leghűségesebb csillagjegy

Szűz

Egyáltalán nem egy féltékeny típus és soha nem esik kísértésbe. Ő maga a hűség mintaszobra, viszont durván sértődékeny! Ha mégis egy pici gyanú felébred benne azzal kapcsolatban, hogy a másik talán megcsalja, addig kutat, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy nincs mitől félnie. A nonstop ellenőrzéseivel pedig sokszor az őrületbe kergeti a másikat…

Bika

Soha nem lenne képes arra, hogy elárulja a szerelmét, viszont nem csak ebben különbözik a többiektől! A hűséges Bikában óriási a birtoklási vágy, és ha egyszer valakiért odáig lesz, azt soha többé nem akarja elengedni, szinte magához láncolja a párját. Éppen ezért nem állnak távol tőle a drámai féltékenységi jelenetek, könnyen előfordulhat az is, hogy a másik fél mellette bezárva érzi magát.

Bak

A Bakban folyton van egy olyan érzés, hogy nem elég jó, és ennek az önbizalomhiánynak köszönhetően eszébe sem jut félrelépni. Imád otthon lenni, legszívesebben minden estét bekuckózva töltene a szerelmével. Viszont, ha a partnere úgy dönt, hogy találkozik a közeli ismerősökkel, barátokkal, a Bak hosszú ideig hisztizik, amit még hosszú hónapok után is képes felemlegetni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp hűséges csillagjegy szerelem szerelmi horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Horoszkóp: Május 8., Szerda

Horoszkóp: Május 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 8-án is!