Tom Holland mégis Pókember marad?

Talán mégsem kell elbúcsúznod az eddigi legcukibb Peter Parkertől.

Tom Holland mégis Pókember marad?

Biztosan hallottad, hiszen múlt héten bombaként robbant a hír, hogy Pókember úgy néz ki, többé nem lesz része a Marvel szuperhősfilmjeinek. A stúdió ugyanis nem tudott megegyezni a kedvenc képregényhősöd jogait birtokló Sonyval.

A Pókember: Idegenben a Sony legsikeresebb filmje lett (amiért persze jár a hatalmas gratula!). És miután a produkció költségeit teljes mértékben ők állták, a bevételen sem kellett osztozkodniuk a Marvellel. És mivel Peter Parker népszerűbb, mint valaha, a Marvel nyilván nem akart megelégedni annyival, hogy szabadon használhatják a szuperhős karakterét, plusz a kreatív döntések mellett még a merchandise-jogokkal is rendelkezhetnek.

A stúdió főnöke, Kevin Feige tehát kitalálta, hogy jobban megérné nekik Pókember, ha 50-50%-ban osztozkodnának a bevételen a Sonyval. De egyúttal persze a film készítésének költségeinek felét is átvállalnák. A Sonynak viszont nem jött be a deal, úgyhogy a két stúdió szakított.

Ez pedig azért elég durva hír. Főleg, hogy egy csomó rajongóban jogosan felmerült a para, hogy  emiatt az eddigi kedvenc Pókemberük, azaz Tom Holland sem bújhat újra a hálószövő karakterébe. Az sem segített a dolgon, hogy Kevin Feige pár napja megerősítette, hogy a szuperhős tényleg nem lesz része többé a Marvel filmjeinek.

„Egy álom vált valóra azzal, hogy Pókember is az univerzumunk része lehetett. De mindig tudtuk, hogy ez nem örökre szól, és csak véges időt tudunk a karakterrel tölteni” – mondta Feige.

És bár ez tényleg nagyon lehangoló, azért végre kiderült, hogy nincs minden veszve. Maga Tom nyugtatta meg ugyanis a fanokat, hogy a színész Pók-karrierjét nem kell féltened egy kicsit sem! Az Entertainment Weeklynek, adott interjújában mesélte el, mire számíthatnak a rajongók.

„Készítettünk öt király filmet. Öt fantasztikus év volt ez, elképesztően jól éreztem magam. Ki tudja mit tartogat a jövő? Annyi biztos, hogy továbbra is én játszom Pókembert, és ugyanolyan remekül fogok szórakozni. Akármilyen utat is választunk a következő részhez, tutira szuper lesz. Persze Peter jövője kicsit más lesz ezután, de ugyanolyan menő és zseniális lesz, mint eddig. Sőt, mindent meg fogunk tenni, hogy még az eddigieknél is ütősebb legyen az új film!”

Most, hogy Tomnak hivatalosan sem kell szögre akasztania a szuperhősruciját, egy kicsit azért megnyugodtál, ugye?

Még több

Sztárhírek