2019.09.13.@ 16.09

Megdöbbentő titkot árult el a múltjáról Selena Gomez

Egy sulis sztorit osztott meg…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megdöbbentő titkot árult el a múltjáról Selena Gomez

Selena Gomez eddig nem sokat nyilatkozott gyermekkoráról – mondjuk mivel gyakorlatilag a kamerák előtt zajlottak a tinédzser évei, így érthető, hogy van, amit szeretett volna megtartani magának. Biztosan emlékszel még, hogy ő volt például a Varázslók a Waverly helyről egyik főszereplője, ezért hozzánk hasonlóan simán feltételezheted te is azt, hogy rengetegen rajongtak érte a sulis évei alatt és szuper népszerű volt…

De képzeld, ez egyáltalán nem volt így! Az énekesnő ugyanis ellátogatott Texasba, ahol meglepte a tanulókat abban az általános iskolában, ahová ő is járt. És persze érthető módon nagyon sok emléke előjött, amikor több, mint egy évtized után újra belépett a sulijába. A tanulókat pedig próbálta ellátni néhány hasznos tanáccsal is. „Ha látjátok az egyik osztálytársatokat egyedül ebédelni, akkor menjetek oda hozzá barátkozni, mert én mindig egyedül ettem, és senki sem jött oda hozzám” -mondta Sel. Ugye milyen durva, hogy ennyire kiközösítették?

A látogatásáról egy rövid kis videó is készült, amiben még azt is elmondja, büszke arra, ahonnan jött, és ezt szeretné megmutatni a barátainak, és a munkatársainak is. Illetve azt is hozzá tette, hogy nagyon jó volt újra látni azokat a tanárokat, akik hosszú évekig részesei voltak az életének. A kedvence a kosárlabda edzője volt, akivel most sikerült is találkoznia. A tanárnő azt mondta, hogy Selena mindig is alázatos volt, és már 7. osztályban is rettenetesen eltökélt volt a céljai iránt.

Címkék: énekesnő gimi selena gomez suli színésznő texas titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Jön a Netflix-film, amiben az összes szuper pasi szerepel majd

Jön a Netflix-film, amiben az összes szuper pasi szerepel majd

Szeptember 16-áig kell vágnod a centit!

Amber Heard Leonardo DiCaprióval csalta meg Johnny Depp-et?

Nem, még mindig nincs vége a botránynak a két sztár között...