Tóth Vera karanténban van

Önként döntött így az énekesnő.

Tóth Vera karanténban van

Ha eddig nem is voltál koronavírus-szorongó, az óvintézkedések bevezetése óta egészen biztosan jobban nyomaszt a kialakult helyzet. Pont így van ezzel Tóth Vera is, aki már csak azért is különösen kiszolgáltatott helyzetben van, mert az új szabályok értelmében sorra arra kényszerülnek az énekesek és zenészek, hogy lemondják a koncertjeiket.

Tehát, kvázi otthon, a munkát és fellépéseket szüneteltetve várják, hogy lecsengjen a vírus, amire valószínűleg még heteket kell várni. Éppen ezért döntött úgy Vera, hogy az otthona biztonságában vészeli át ezt az időszakot, amiről egy Facebook Live videóban mesélt részletesen a követőinek.

Közzétette: Tóth Vera – 2020. március 12., csütörtök

Ezekben az időkben azt is fontosnak tartja, hogy végig nyugodt és tiszta fejjel gondolkodjon, hozzon meg döntéseket, éppen ezért alig néz tévét, és nem is nagyon mozdul ki. Bár azt sem tagadja, hogy fél a járványtól, de igyekszik nem pánikolni. Egyébként egyre több híresség dönt úgy világszerte, hogy önként vonul karanténba: arról pedig, melyik celeb hogyan védekezik a koronavírus ellen, ebben a cikkünkben olvashatsz.

Még több

Uncategorized