2020.07.22.@ 17.07

Amber Heard Leonardo DiCaprióval csalta meg Johnny Depp-et?

Nem, még mindig nincs vége a botránynak a két sztár között…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amber Heard Leonardo DiCaprióval csalta meg Johnny Depp-et?

Javában zajlik Johnny Depp és Amber Heard koránt sem botrányoktól mentes pere, ami alatt mi szó szerint minden egyes nap megtudhatunk egy új részletet a két színész egykori kapcsolatáról. Persze ezek a részletek hihetetlenül durvák, míg az egyik fél azzal vádolja a másikat, hogy az a közös ágyukba ürítette a székletét, addig a másik azt mondja, hogy több alkalommal halálosan meg volt fenyegetve.

Ha már te sem tudsz kiigazodni azon, hogy ki mond igazat és ki hazudik, akkor megnyugtatunk, ugyanis ezzel tuti, hogy nem vagy egyedül, ám addig is elhoztuk a per legújabb botrányát, amit most épp Amber vallott a bíróságon.

A sztárcsaj legutóbb arról beszélt, hogy a kapcsolatuk alatt Johnny végig betegsen féltékeny volt, és folyamatosan azzal vádolta Ambert, hogy megcsalja őt az éppen aktuális filmes kollégájával. A színésznő szerint a Karib-tenger kalózai sztrája minden pasi színészre ki volt akadva, aki Amber közelében volt; többek között Leonardo DiCaprio, James Franco és Channing Tatum is rajta volt Johnny listáján, akikkel szerinte Amber megcsalta őt.

„Kiakadt és gúnyolódott velem, főleg amikor részeg volt. Ilyenkor bántó neveket talált ki a színész kollégáimra, akikkel szerinte megcsaltam őt. Leonardo DiCapriót például tökfejnek hívta, Channing Tatumot pedig krumplifejnek csúfolta – mondta Amber néhány nappal ezelőtt a bíróságon.

Címkék: 2016 megjelenések Amber Heard botrány Johnny Depp leonardo dicaprio megcsalás per válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Jön a Netflix-film, amiben az összes szuper pasi szerepel majd

Jön a Netflix-film, amiben az összes szuper pasi szerepel majd

Szeptember 16-áig kell vágnod a centit!