2020.08.04.@ 13.08

Jön a Netflix-film, amiben az összes szuper pasi szerepel majd

Szeptember 16-áig kell vágnod a centit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a Netflix-film, amiben az összes szuper pasi szerepel majd

Tom Holland, Robert Pattinson, Sebastian Stan és Bill Skarsgård – csak néhány szuper pasi, akik az állandó szereplői a fangirl-éned álmodozásainak… És most a Netflix legújabb filmjének! Igen, ez tényleg a valóság, még csak meg sem kell csípned magad.

A hamarosan érkező produkció Donald Ray Pollock Mindig az ördöggel című regényének adaptációja lesz. A több szálon futó történet a második világháborútól a hatvanas évekig (a vietnami háború kezdetéig) tart. A központi karaktert, Arvin Russellt Tom Holland formálja meg, aki merőben különbözik a cuki Peter Parkertől. Robert Pattinson pedig egy papot, Preston Teagardint alakítja. A szexi Bill Skarsgård és Sebastian Stan mellett a többi szerepben olyan színészeket láthatsz, mint Riley Keough, Mia Wasikowska, Eliza Scanlen vagy Harry Melling (igen, ő Dudley a Harry Potterből).

Most az Entertainment Weekly jóvoltából csekkolhatod az első képeketMindig az ördöggelből. A fotókon Tom és Robert látható. Előbbi arcán pedig máris egy monokli éktelenkedik, amiből arra következtethetsz, hogy a karaktere tényleg jó sok bajba fog keveredni. Ne felejts el lapozni a Robról készült felvételért:

Mindig az ördöggel szeptember 16-án érkezik a streaming platformra. Mi pedig csak ennyit mondanánk ezért a csodás castért: köszönjük, Netflix!

Címkék: bill skarsgard mindig az ördöggel netflix netflixes filmek robert pattinson sebastian stan tom holland új film

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized