2012.02.03.@ 09.02

A legtutibb helyek szexhez

Szex a konyhában, a mosógépen, a ruhatárban, a liftben, az irodában? Te mindegyik helyen próbáltad már? Egy amerikai magazin számára készített felmérésből kiderült, hogy a pasik hol szeretik legjobban…. persze szigorúan a hálószobán kívül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legtutibb helyek szexhez

45%-uk az irodára szavazott: A pasik egyik kedvenc helye a a saját irodájuk (már azoknak a szerencséseknek, akiknek van)! Játszd el a sablonosnak tűnő, “ledobom a kabátomat és nincs alatta semmi” trükköt, és biztosra veheted, hogy sokáig emlegetni fogja majd a dolgot. Tipp: A meglepit ebédidőre vagy a munkaidő végére időzítsd, nehogy megzavarjon titeket egy be nem tervezett értekezlet.

29%-uk az autóra voksolt: Oké, nem a legkényelmesebb hely, és utána napokig ég a bőröm, de nagyon vadító egy kocsi hátsóülésén szexelni!” – írta az egyik megkérdezett srác. Tipp: Menjetek egy kihalt helyre (ami tényleg kihalt, és nem csak annak tűnik), plusz könnyen levehető ruhát viselj, mert különben alig bírod majd letépni magadról egy ilyen szűk helyen.

26%-uk a fürdőkádban szereti a legjobban: A kád és a zuhanyzó is nagy favorit a srácoknál. Tipp: Engedj forró vizet (mert van, aki extraforrón szereti), és dobj a vízbe illatos fürdősót vagy fahéj, esetleg jázmin illóolajt, ami vágykeltő és potencianövelő is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több valentin-nap