2012.02.07.@ 07.02

4 árulkodó jel, amitől a pasid azonnal kiismer

Hitted volna, hogy a lakásod tele van olyan bűnjelekkel, amelyekből egy szemfüles pasi ki tudja deríteni, milyen is vagy valójában? Detektívlecke indul!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 árulkodó jel, amitől a pasid azonnal kiismer

Bűnjel: Cipők mindenhol

Mit mond a detektív? – Ha a lakás minden pontján szanaszét hevernek a cipőid, abból a kiszemelted arra következtethet, hogy az életed is kész káosz. Ráadásul azt is hiheti, hogy talán a pasikat is ugyanúgy próbálgatod, mint a lábbeliket.

 

Bűnjel: Magazin kupacok

Mit mond a detektív? – Itt a bizonyíték arra, hogy érdeklődő típus vagy, aki nyitott a világ újdonságaira! Ráadásul a hiedelemmel ellentétben a férfiak nem tartják cikinek a csajos újságokat és pletykalapokat sem. Viszont egy esküvői magazin könnyen elijesztheti őket!

 

Bűnjel: Bekeretezett fényképek

Mit mond a detektív? – Tele van a lakásod a szüleidről, tesódról és barátaidról készült képekkel? Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor hagyd őket elől, mert arra utal, hogy családszerető vagy, és képes az elköteleződésre.

 

Bűnjel: Szétszórt ruhák

Mit mond a detektív? – A kedvenc kis feketéd a szekrény ajtajára akasztva, a farmered a széktámlára dobva, a szőrmés mellényed pedig egy kilincsen lóg. Olyan, mintha csak megjelölted volna a felségterületed. Csakhogy a pasi ebből egyből leszűrheti, hogy nehezen engedsz be másokat az életedbe.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több valentin-nap