2017.02.11.@ 06.02

Hírességek, akik Valentin-napon házasodtak össze

Szerinted is szuperromantikus a szerelmesek napján kimondani a boldogító igent? Néhány celeb is pont ugyanígy gondolta, amikor a Nagy Nap dátumát tűzték ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Britney Spears and Jason Trawick

A pop királynőjének harmadik házassága 2011-ben Bálint-napon kezdődött, nem máshol, mint a szerelmesek paradicsomában, Maui-szigetén. Sajnos a románc nem tartott sokáig, mert 2013-ban Britney újra szingli lett.

britney-spears-eskuvo-cosmopolitan

Adam Brody és Leighton Meester

Mindenki kedvenc Blairje, és a Narancsvidékből jól ismert cuki Adam Brody is Valentin-napon fogadott örök hűséget még 2014-ben. A szupertitkos esküvő állítólag varázslatos volt, elvégre is Blair Waldorf nem is éri be egy szimpla ceremóniával, nem igaz?

leighton-meester-cosmopolitan

Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter

Két évvel ezelőtt ezen a napon kelt el a különc Benedict Cumberbatch is! Az angliai Wight-szigeten mondták ki a boldogító igent a várandós Sophie Hunterrel,  és mindent elkövettek azért, hogy titokban maradjon a Nagy Nap. Igen, talán jobb lett volna soha nem tudni arról, hogy a sármos színész többé nincs a szinglik listáján.

benedict-cumebrbatch-cosmopolitan

Sharon Stone és Phil Bronstein

Az Elemi ösztön sztárja, Sharon Stone Los Angeles-ben, egy visszafogott Valentin-napi buliba invitálta barátait 1998 februárjában. Senki nem sejtette, hogy valójában ez egy szűk körben megtartott esküvői ceremónia lesz! Hat évvel később azonban Phil kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva végül beadta a válókeresetet.

sharon-stone-cosmopolitan

Címkék: benedict cumberbatch britney spears esküvő leighton meester sharon stone sztáresküvő sztárhírek sztárok valentin-nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több valentin-nap

Stormi Webster 3. szülinapi bulija menőbb volt, mint a felnőtt sztároké

Stormi Webster 3. szülinapi bulija menőbb volt, mint a felnőtt sztároké

Még úgy is, hogy a tervezett „igazi” partit le kellett fújni a koronavírus-járvány miatt…