Ez a hét legszebb szerelmi története!

Te is imádtad Channing Tatum és Rachel McAdams filmjét (Fogadom), amiben egy autóbaleset miatt a nő elveszíti az emlékeit, de a srác mindent megtesz, hogy újra belé szeressen? Képzeld, egy lánnyal és a barátjával megtörtént ugyan ez.

Ez a hét legszebb szerelmi története!

Jessica Sharmen a 19 éves londoni csaj egy rejtélyes betegségben szenved. Időről időre jelentkező rohamai után, ideiglenes amnézia alakul ki nála, azonban pár óra múlva már újra a régi. Jessicánál még 7 éve diagnosztizálták a nagyon ritka betegséget, azonban tavaly a lánynak teljesen megváltozott az élete. „A roham után egy órával láttam, amint egy nő rohan felém és nekem fogalmam sem volt, ki ő. Kiderült, az anyukám volt az – és én csak néztem rá üres tekintettel” – mesélte Jessica. Akkor még mindenki azt hitte, hogy a lány megint egy zavart időszakon megy keresztül, azonban ezúttal nem akartak visszatérni Jessica emlékei. Még hetek múlva sem emlékezett semmire addigi életéből. „Azt sem tudtam, én hogy nézek ki, így meg kellett vizsgálnom az arcvonásaim egy tükörben, hogy megnézzem, a fényképen valóban én vagyok-e.”

Jessica-Sharmen-cosmopolitan

A lány szép lassan megint elfogadta a szüleit, azonban Richel, akivel akkor már 5 hónapja járt, egyszerűen nem tudott megbékélni. „Nem tudtam elképzelni, hogy ezzel a sráccal vagyok együtt. Egyszerűen utáltam őt.” Rich elvitte a lányt a kedvenc helyükre, azonban nem segített a dolgon. „Elvitt egy parkba, ahol kézen fogva szeretett volna sétálni, de én elhúzódtam tőle.” Jessica ezért úgy döntött, hogy szakít a fiúval. Azonban Rich nagyon szerette a lányt és nem akarta elveszíteni, ezért úgy döntött, meggyőzi Jessicát, hogy kezdjenek el újra randizni. „Annyira lelkesnek tűnt. Látszott, hogy tényleg nagyon szeret, és bármit megtenne, azért, hogy újra együtt legyünk. Ez nagyon tetszett!” Szerencsére happy endel ért végett a történet, ugyanis a pár azóta már össze is költözött. Azonban úgy tűnik Jessica emlékei már soha nem térnek vissza arról az időszakról.

Jessica-Sharmen-cosmopolitan2

Jessica-Sharmen-cosmopolitan3

Jessica-Sharmen-cosmopolitan4

Még több

valentin-nap