2007.11.19.@ 11.11

IImogen Edwards – Jones és Anonymus: Őrült divatvilág

Mi a divat? Mi számít divatosnak? Ki dönti el, mi a menő és mi a ciki? Miért hordunk az egyik évben zöldet, a másikban kéket?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 Miért van az, hogy "ez" a fekete rongy 600 ezer forintot ér, "az" a másik csak harmincat? És a kifutó tényleg olyan befutó? Itt mindenki narkós, mindenki vedeli a pezsgőt? Mitől szuper a szupermodell? Mitől szent és sérthetetlen egy ruhatervező? Ki keres igazán nagy pénzeket? Milyenek az erőviszonyok? Ki uralkodik kicsodán? És ki paktált le a másikkal?

Az emlékezetes Hotel Babylon nyomdokait követő Őrült divatvilág egy divattervező életének hat hónapját követve mutatja be, hogyan áll össze egy kollekció – hogyan kerül a zsibvásárban talált holmikkal telezsúfolt állványról a kifutóra, onnan a boltokba, végül pedig, ha minden jól megy, egy csillogó magazin címoldalára. Megtudhatjuk, kik járnak divatbemutatókra, mi dönti el, hol ülnek, és kinél kell behízelegniük magukat, hogy megkapják a jó helyet.

Az olvasmányos, fordulatos, döbbenetes adatokban és szaftos pletykákban gazdag könyv rávilágít a sötét üzelmekre, melyek a legjövedelmezőbb, ám legtitokzatosabb üzletág színfalai mögött zajlanak. Legyünk alkalmi vásárlók vagy megszállott divatrajongók, az Őrült divatvilág elolvasása után másképpen nézzük kedvenc butikunk kínálatát és más szemmel lapozzuk végig a legújabb divatmagazint.

(Park Kiadó)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend