2007.12.18.@ 10.12

Csajos technika

Az elmúlt években egyre több, kifejezetten nőknek készült műszaki cikket találhatunk a boltok polcain. A technikai vívmányok fejlesztői felismerték, hogy nekünk, lányoknak bizony mások az elképzeléseink, no meg az elvárásaink egy-egy mobiltelefonnal vagy laptoppal szemben, mint a férfiaknak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valahogy bennünket, csajokat a hardverek sokkal inkább lázba hoznak, mint a szoftverek. Valld be őszintén, az álomlaptop kiválasztásánál neked sem az az elsődleges szempont, hogy milyen optikai meghajtóval, vagy hány cellás akkumulátorral rendelkezik a kiszemelt modell. Sokkal inkább figyelsz arra, hogy milyen a külső dizájn. Ezt a fontos tényt figyelembe véve, a műszaki cikkeket gyártó cégek manapság már olyan csilli-villi ketyerékkel kápráztatnak el bennünket, amelyeknek aligha tudunk ellenállni. Ma már választhatsz a Svarowski kristályokkal kirakott pendrive, a tükrös felületű mobil, a pink színű PDA és Ipod, a virágmintás navigációs rendszer, vagy a pillekönnyű és hófehéren csillogó laptop közül. Még szerencse, hogy közeleg a karácsony! :)

Noha mindannyian örülnénk neki, ha valami hasonló, lányos kütyüvel lepnének meg bennünket szeretteink, Paris Hilton ezzel szemben nem elégszik meg azzal, amit mások is megkaphatnak. Ezért aztán kizárólag saját maga számára terveztetett mobiltelefont. A BlackBerry Pearl 8100 verziót 200 Swarovski kristály borítja, hogy az örökösnő kedve még fényesebb legyen. Ezentúl végre egyedi stílusban intézheti ügyes-bajos teendőit!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend