2008.01.21.@ 18.01

Szerelmes szíveknek

Két könyvet ajánlunk, ha romantikus kikapcsolódásra vágysz. Egy téli estén jól bevackolhatsz ezekkel a regényekkel az ágyba…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cathy Kelly: Mindig és örökké 

A képeslapra illően gyönyörű Carrickwellben három nő éli boldog mindennapjait. Mel a karrierépítést próbálja összeegyeztetni az anyaszereppel. Daisy a divatszakmában dolgozik, és minden vágya, hogy teherbe essen álmai pasijától. A forrófejű Cleo azzal a reménnyel érkezik haza, hogy átvegye a családja által vezetett, régi szállót. Ám mindhármuk élete drámaian felfordul. Szerencsére egy titokzatos asszony gyógyfürdőt nyit a városban és a válság idején megtanítja az ott élő nőket, hogy mi az, ami számít, mindig és örökké…(Ulpius-ház Kiadó)

Andrea di Robilant: Szerelem Velencében 

A 18. századi Velencében játszódó regényben szerelmi intrikák sora tárul elénk. A Canal Grandén álló ősi családi palzzo padlásáról kétszáz éves levelek kerülnek elő, amelyeket Andrea Memmo és szerelme, az angol Giustiniana Wynne írtak egymásnak. A levelek egy része titkosírással készült, de a kódot megfejtették, így lehull a lepel a titkos szerelmi viszony legapróbb részleteiről is. A szenvedélyes kapcsolat sokak életét felforgatta, a szeretők ugyanis álházasságokat terveltek ki, és még a hírhedt Casanova segítségét is igénybe vették. (Tericum Kiadó)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend