2008.02.21.@ 10.02

T.S. Eliot – A. Lloyd Webber: Macskák

Végre itt a tavasz! Dobd fel magad egy igazán dinamikus élménnyel, csodásan izgató látvánnyal és fülbemászó dallamokkal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Budapest igazi világváros! A New York-i Broadway világa is elérhető, csak tenni kell érte. Szeretnél egy kellemes és látványos estét eltölteni kedveseddel, esetleg barátnőiddel? Akárhogy is alakul, a szexi macskaruhák sokat ígérnek neked! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ott a helyed a Madáchban a Macskák felújított, modernizált előadásán. Macskák most és örökké!

A. Lloyd Webber talán leghíresebb musicaljének első bemutatója 1983-ban volt a Madách Színházban, az eltelt 24 évben a világhírű előadás 1300-szor került színre. A régi jelmezekbe öltözött színészek és táncosok helyett ezúttal új és színesebb ruhába bújtatott táncoló és éneklő macskákban gyönyörködhetsz. A macskák különleges világába lépve vibrálni kezd a levegő, a macskák eltáncolják, eldalolják életüket, miközben mi a koreográfián, és a zenén kívül a táncosok gyönyörű idomait is csodálhatjuk. Gastrofar George, Grizabella, Mefisztulész, Old Csendbenlenn, és Bombalurina tánca téged is elvarázsol majd! A Megatáncból ismert szépfiút, Kovács Gergely Csanádot is láthatod macskaként, valamint a szereplők között találod még Gallusz Nikit és Détár Enikőt is.

A Macskák megunhatatlan, örök musical, amiben biztosan ismert dallamokra fogsz bukkanni, és lehet, hogy a végén még egy igazi kandúrhoz is közel kerülhetsz a nézőtéren! Hogy hogyan férkőzhetsz egy valódi, szexi macska közelébe? Ez tényleg csak a fantáziádon múlik!

Madách Színház
www.madachszinhaz.hu

Következő előadás: március 23., 24., 25. 19:00
Jegyár: 1600- 4500 Ft

Szöveg: soós Anita
Fotó:Musical info

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend