2008.02.27.@ 15.02

KOGART Ház – A magyar film 100 éve

Kultúrára szomjazol? Szereted a magyar filmeket, és érdekel, hogy kis hazánk az elmúlt 100 évben milyen filmekkel képviseltette magát a filmművészet palettáján?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még a Szinbádra, a Halálos tavaszra vagy a Körhinta című filmre? Bármennyiszer képes vagy meghatódni a Csak szex és más semmi elragadó sztoriján? Nem csak szuper külsőddel, hanem műveltségeddel is villogni akarsz a pasid előtt? Vidd el a KOGART házba, a művészetek és gasztronómia házába, ahol március 8-ig tekintheted meg A magyar film 100 éve című kiállítást.

A kiállítás sajátossága, hogy teadélutánnal egybekötött tárlatvezetést is kérhetsz, melyhez az egyedi művészi élmény mellett gasztronómiai élvezetekben is részed lehet egy teaszertartáson, frissen sült péksüteménnyel és különleges teákkal.

Filmek, melyeket te is láttál, és biztosan ott lesznek a kiállításon: Mundruczó Kornél: Nincsen nekem vágyam semmi (2000), Török Ferenc: Moszkva tér (2000), Antal Nimród: Kontroll (2003), Goda Krisztina: Csak szex és más semmi (2005).

Ha már mindent tudsz a filmekről, és kellőképpen meg is éheztél, nyugodt szívvel ajánljuk a Kogart Ház fantasztikus éttermét!

Szöveg: Soós Anita
Fotó: Kogart Ház – Fábri Zoltán: Körhinta (1955)

.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend