2008.02.28.@ 11.02

Mindenképpen, talán

Nemrég megismerkedtél egy csodás pasival? Randiznál vele, de nem tudod, milyen filmet nézzetek meg együtt először? Tökéletes randimozit ajánlunk neked!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Igazából szerelem és a Sztárom a párom alkotóinak legújabb romantikus filmjét ne hagyjátok ki! Ez bájos mozi egy pasiról, aki minden kapcsolatot elront, megtalálta álmai asszonyát (többször is), mégis minden alkalommal elbaltázta és hibát hibára halmozott. Szerelmi tanácsadóként kislánya bizonyul a legjobbnak, aki mindössze arra kíváncsi, vajon ki is az anyukája? Sokszor álmodoztál már romantikus leánykérésről? Ebben a filmben háromszor is átélheted!

Will Hayes (Ryan Reynolds) a harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tízéves kislánya, Maya (Abigail Breslin) faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Elindul egy kirakós játék, amiben Mayának magának kell rájönni a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az igazi anyukája? Mindannyian tudjuk, a szerelem nem könnyű, és amint Maya elkezdi összerakni apja románcainak összekeveredett darabjait, lassan rádöbben, hogy a szerelem valóban bonyolult.

Will három szerelme három csodás, gyönyörű nő, akik teljesen különböznek egymástól. Emily (Elizabeth Banks) Will egyetemista szerelme, megbízható és nyíltszívű, April (Isla Fisher) az igazi barát, vidám és cserfes, Summer (Rachel Weisz) az ambiciózus újságírónő, tele élettel és energiával. Vajon Emily? April? Talán Summer lesz a nagy szerelem és a tökéletes anya?
Ha kíváncsi vagy, happy end lesz-e a vége és kiderítenéd, vajon melyikükre hasonlítasz leginkább, ott a helyed a moziban!

A film bemutatója: 2008. február 28.
http://www.definitelymaybemovie.com/

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend