2008.03.03.@ 11.03

Ékszerezd fel magad!

Csillogó, villogó, hivalkodó, és luxust sejtető ékszerekből biztosan nem lesz hiány az 5. Nemzetközi ékszer és óra szalonon. Ha tehát imádod a fényűző pompát, ott a helyed március 6-tól 9-ig megrendezendő HUNGORO ékszerkiállításon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 5. Nemzetközi ékszer és óra szalonon 46 magyar és 13 külföldi – köztük török, görög, lengyel, spanyol, izraeli és bolgár – kiállító mutatja be közel 1300 négyzetméteren a legfrissebb ékszer- és óratrendet. 

Az arany, ezüst, és nemesfémekből készült ékszerek, drágakövek, továbbá tenyésztett gyöngyök, modern és antik csodák, no és természetesen órák mellett még sok más dísztárgy és szemet gyönyörködtető csecsebecse is felvonul a hétvégén a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. A jubileumi esemény egyik különlegessége a cordobai Ékszer-, Ezüst és Óraművesek Szövegségének standja, ahol 8 andalúz ékszergyártó cég mutatja be világszínvonalú termékeit a magyar közönségnek. De jelen lesz még Európa legnagyobb gyémánt- és ékszerközpontja, a szentendrei székhelyű Caprice International is, melynek kiemelkedő minőségű ékszereit egyedülállóan módon csak ezen a kiállításon csodálhatod meg.

Időpont: 2008. március 6-9.
Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont
További információ: www.hungoro.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend