2008.03.13.@ 18.03

Paulo Coelho: A fény harcosának kézikönyve

Úgy gondolod, eléggé ismered saját magadat, gondolataidat, és azt, hogy mire vágysz igazán? Coelho önmagunk megismerésében már sok regényében segítséget nyújtott nekünk, így tesz A fény harcosának kézikönyvében is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a könyv izgalmas alámerülés saját bensőnk mélységeibe. Ha pedig érdekel a távol-keleti filozófia is, akkor tényleg neked ajánljuk a híres író legújabb művét.

A fény harcosának kézikönyve egy kalandokkal teli utazásra hív: a lelkünkben ébredő ellentétes erők megértésére, régi álmaink feltérképezésére, személyes történetünk beteljesítésére.

Az Coelho életműsorozatban megjelenő új kötet mintegy összefoglalja a coelhoi életmű lényegét. A sorozat többi tagjától eltérően nem regény, hanem a szerző regényeiben elszórtan található gondolatok gyűjteménye, melyben a fontos távol-keleti és arab filozófusok gondolatai is megtalálhatók. Coelho szerint mindannyian a fény harcosai vagyunk, harcosok, akik képesek meghallani a szív csendjét és félelem nélkül megbirkózni a nehézségekkel. Az író a könyv által segíthet neked észrevenni a mindennapi élet apró csodáit, és hinni abban, hogy a rossz dolgok után csak jó következhet.(Athenaeum Kiadó)

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend