2008.03.18.@ 14.03

Fausto‘s étterem

Ízlés, elegancia, minőség, harmónia és élmény! Az új Fausto’s étterem Budapest hatodik kerületének szívében található. Tartalom és gondoskodás rejlik minden elkészített fogásban, és nem mellékesen a Dining Guide étteremkalauz legjobb éttermek 2007-es versenyének győztese a Fausto’s lett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Fónagy Dóra tervező által létrehozott modern és egyszerű berendezést az olasz trikolorra emlékeztető bolondos elemek egészítik ki, a mediterrán hangulat garantált. Az étterem kifejezetten elbújós, romantikus randihelyszín, mégis előkelő. A függönyök játéka sejtelmesen takar és felfed, intim részekre tagolja a teret. Sajátos fényszűrők egyfajta időtlenségbe öltöztetik az éttermet. A barna fafelületek dominálnak, de jellemző a dióbarna, a szürke, a vajszín, és némi vörös is.

Fausto Di Vora, a tulajdonos, Velence, London és New York híres éttermeiben séfként eltöltött évei után Budapest szívében megnyitotta a város egyik legnépszerűbb és legelismertebb vendéglátóhelyét. A Fausto’s étterem mediterrán és nemzetközi ételkülönlegességekkel, kiváló hazai és olasz borok széles választékával vár téged is, különösen akkor, ha az olasz gasztronómia iránt lelkesedsz. Az ételek a nemzetközi konyha olasz ízeiből, a legmagasabb minőségben, gondosan válogatott, mindig friss alapanyagokból készülnek. Desszertként ajánljuk a csokoládétortát fenyőmaggal, különösen a csokoládéimádók számára! A liszt nélkül készült tortát Grand Marnier mousse lazítja, és eperszósz pezsdíti fel, mely tökéletesen illik a csokoládéhoz. A borlapon a legkiválóbb hazai borok mellett olasz különlegességek is találkozhatsz!

Bővebb infó:
http://www.fausto.hu/

Helyszín:
Faustos Étterem
1061-H Budapest,
Székely Mihály utca 2.
Telefon: +36 1 877-6210

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 12-15 19-23
Szombat: 18-23
Vasárnap: Zárva

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend