2008.03.20.@ 12.03

Izgalmas kiállítások

Március 20-án két kiállítás is nyílik a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretén belül. A Palme Házban kortárs alkotók műveivel ismerkedhetsz meg közelebbről, a Nemzeti Múzeumban sajtófotókkal élheted át a 2007. év legérdekesebb eseményeit újra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Új Kortárs Kiállítás – megnyitó Zsédával!

Az Új Kor Társ című kiállítás a hazai és nemzetközi kortárs művészetből vett válogatás, mely magában foglalja a festészet, szobrászat, installáció, videó, performance, grafika, rajz és fotó médiumait, valamint a designt. A záróeseményre március 30-án kerül majd sor, Joó Beatrix és Kovács Andor – divatbemutatójával és Szakcsi Lakatos Béla koncertjével.

2008. március 20. 17:00
Palme Ház
Új Kortárs Kiállítás

A XXVI. Magyar Sajtófotó Kiállítás- a hazai sajtófotográfia legjelesebb alkotói és legizgalmasabb fotói egy csokorba gyűjtve!

A hazai sajtófotográfia nagyszabású és évről évre nagy közönségsikert arató tárlatát is csütörtöktől nézheted meg Budapest egyik leghíresebb múzeumában. A világhírű magyar fotográfusok és fotóriporterek munkái, André Kertésztől Robert Capáig az egyetemes kultúra részévé váltak. Egy olyan, szavak nélkül is érthető, nemzetközi nyelven, ahol egy ilyen kis ország is versenyképes tudott maradni, és maradandót tudott alkotni. A tárlat a 2007. év legizgalmasabb hazai és nemzetközi eseményeiről tudósít érdekes köntösbe burkolva a társadalmi, és kulturális eseményeket.

2008. március 20. – április 20.
Magyar Nemzeti Múzeum
A XXVI. Magyar Sajtófotó Kiállítás

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend