2008.03.21.@ 11.03

Elég az örök koszorúslány szerepéből!

A romantikus vígjátékok igazi gyöngyszeme vár rád március 20-tól a mozikban! Mindannyian rajongunk a szép ruhákért, a gyönyörű esküvőkért, és a megható szerelmi történetekért: a 27 idegen igenben megtalálod mindezt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jane (Katherine Heigl) egy igazi idealista és romantikus lány, aki állandó résztvevője mindenféle esküvői és lakodalmi rendezvényeknek. Csak egy baj van, ő maga még nem talált rá a boldogságra, és vele együtt az igazira. Egy álmodozó titkárnő története elevenedik meg, aki profi koszorúslány és esküvőszervező, de ez cseppet sem bántja, egészen addig a pillanatig, amikor húga úgy dönt, hozzámegy Jane titkolt szívszerelméhez. Testvére, Tess (Malin Akerman) összejött álmai hercegével. A sármos lovag pedig nem más, mint Jane főnöke, a csodálatos George (Edward Burns).
Vajon Jane végül segít megszervezni húga és George esküvőjét? Vagy életében először kiáll saját érzelmeiért, és elindul a boldogság útján? Szurkoljunk neki együtt: talán Jane érzelmei a férfi iránt számtalan fordulat után egy új élet kezdetéhez vezetnek!

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend