2008.03.31.@ 12.03

Megújulás, ahogy elképzelted

A tavaszi megújulás megállíthatatlanul átjárja egész lényedet? Az Arena Plaza divathetein április 4. és 12. között a divat és a tavasz erői garantáltan a te szolgálatodban állnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Arena Pláza divathetein hat napon át neves szakembergárda, például Lukács Gabi és Lakatos Márk közreműködésével létrejött divatbemutatók várnak rád. A bemutatókon résztvevő márkák kollekciót a tavasz inspirációja hatja át. Így születnek meg és válnak színpadi valósággá a buja, festői virágok, illuzórikus sziluettek és szürreális kiegészítők merész társításai.

A divatbemutatókon olyan neves üzletek világmárkái vonulnak fel, mint a Springfield, Triumph, Gas, Marks&Spencer, Mexx, Benetton, Peek&Cloppenburg, Art’z Modell, Nike Woman, Etam, C&A, Mayo Chix, Kristóf Szalon, Heavy Tools, Angel’s Garden, Samsonite, Levi’s, J.Lo, Pimkie és a Bata.

A téli álom szürkesége péntektől az Aréna Plázában megszűnik, helyébe ugyanis a friss tavaszi fuvallat csupa újdonságot és izgalmas trendeket hoz. Ami a színpadon ezekben a napokban még csak képzelet, azt hamarosan te magad is viselheted és teheted valósággá.

Ha tehát igazi divatőrült vagy, erről az eseményről biztosan nem hiányozhatsz!

A divatbemutatók időpontja:

április 4.: 16 és 18 óra;
április 5.: 14, 16 és 18 óra;
április 6.: 16 és 18 óra.
április 10.: 16 és 18 óra;
április 11.: 16 és 18 óra;
április 12.: 14, 16 és 18 óra.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend