2008.04.10.@ 07.04

Te ki mered nyitni a szemed?

Néhány éve ment a mozikban A szem című hongkongi horror, én személy szerint azóta sem hevertem ki. Most itt az amerikai változta is, Jessica Albával a főszerepben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Szem egy nagyon átgondolt és igazán rémisztő pszichothriller. Főhőse vak, ám egy műtétnek köszönhetően látni kezd. Igen, tudjuk, ez elég ritka eset, borzasztó ritka, hogy valakinek orvosolni tudják a vakságát. De megeshet, egy filmben meg aztán végképp. Azonban gondolj bele, milyen lehet az, amikor valaki, aki kiskora óta vak, elkezd látni. Ugyanis neki fogalma sincs arról, hogy mit lát, ha például elé tesznek egy ollót, meg kell tanulnia, hogy amit lát, az egy olló. Ennek tudatában nem csoda, hogy hősünk egy ideig nem csodálkozik azon, amit lát, mert neki minden fura. Aztán lassan kezdi sejteni, hogy ő olyan dolgokat is lát, amelyek mások nem, és ez kezdi őt is, és a nézőt is nagyon megrémiszteni.
Ha kedvet kaptál, és a pasidnak is kedvet akarsz csinálni hozz, mondd meg neki, hogy Jessica Albának van egy zuhanyzó jelenete a filmben…( de nyugodj meg, semmije nem látszik! )

Szöveg: Lami Juli

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend