2008.04.16.@ 11.04

Scarlett dalra fakad

A szexi Scarlett olyan sztárok nyomdokaiba léphet, mint Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Whitney Houston, Lindsay Lohan vagy Madonna, akik színésznőként és énekesnőként is – több-kevesebb – sikert értek el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Scarlett Johansson első szólóalbuma május 20-án kerül a boltokba világszerte Anywhere I lay my head címmel. Tom Waits tíz dalt írt a szép színésznőnek, valamint a lemezen több együttes szakmailag nagyra tartott tagjai működnek közre, például a Yeah Yeah Yeahs csapat gitárosa, Nick Zinner vagy David Bowie.

Ki ne sírta volna tele a párnáját annak idején a Több mint testőr szerelmes jelenetein és szívszorító dalain, melyeket Whitney Houstonnak köszönhettünk? Ő volt ugyanis a film női főszereplője Kevin Costner oldalán, és a zenéket is az ő nevével kapcsoljuk össze. Ez maradt az egyik legemlékezetesebb alakítása a Kinek a Papné (The Preacher’s Wife) és Az Igazira várva című filmek mellett, bár rengeteg, főként zenés tévéshow-ban szerepelt és szerepel máig is. Whitney kivételes tehetségét 1986-ban Emmy-díjjal jutalmazták.

Jennifer Lopezről legtöbbször azért olvashatunk manapság, mert most kismamaként ikreiben gyönyörködik, miközben minél előbb le szeretné adni a terhesség alatt felszedett pluszkilókat. Az énekesnő több filmben is játszott, igen sikeresen. Többek közt az Angyali szemek, a Szeretném, ha szeretnél, a Maid in Manhatten, a Hölgyválasz és az Anyád napja című filmekben is szerepelt. Következő produkciója 2009-ben jön Love and Other Impossible Pursuits címmel.

Visszatérve Scarlettre: vajon új albumával elődei babérjaira tör? A dalokat még nem ismerhetjük, de a borító olyan, mintha Hófehérkét látnánk üvegkoporsóban. Reméljük, a zene ennél egy fokkal élénkebb lesz. Egy hónap múlva ez is kiderül!

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend