2008.04.29.@ 11.04

Virágünnep!

Vasárnapig még ellátogathatsz a Floralia Budapest 2008 nemzetközi kertészeti bemutatóra és vásárra egy kis tavaszi vidámságért. Gyönyörködj a virágok és gyümölcsök látványában!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A virágok ünnepe a megújulás ünnepe! Először ad otthont Magyarország Európa legnagyobb szabású nemzetközi vándor-virágkiállításának és kertészeti bemutatójának, a Floraliának, amely április 26. és május 4. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban vár rád. A tavaszi virágáradat orchideákkal, egészséges és különleges gyümölcsökkel és zöldségekkel, melyeket megnézhetszk és megvásárolhatsz a helyszínen.

A Floraliák nemzetközi virágkiállítás-sorozat budapesti állomása sorrendben az ötödik, Belgium – Gent, Olaszország – Genova, Spanyolország – Valencia és Franciaország – Nantes után. A hazai kiállítók kínálatában kiváló minőségű, különleges termékek láthatók, élő és száraz virágokból készített virágkötészeti alkotások, cserjékből, fákból, évelő és egynyári növényekből épített kertek, rózsa-, illetve tetőkertek, különböző egzotikus növények, dísznövények. A kiállítás a dísznövények mellett a hazai zöldség-, gyümölcs-, szőlő- és gyógynövénytermesztés különlegességeit is felvonultatja.

A Floralia Budapesten nem csak megcsodálhatod, hanem haza is viheted a virágkölteményeket, és bármit, ami beindítja a fantáziádat! A rendezők központi látványelemről gondoskodnak, amely a kiállítás alcímében megfogalmazott gondolatot – Kirándulás a kertészet világába – jeleníti meg, kiváló magyar kertészeti termékek fölhasználásával készült kompozíciókban. A kert- és látványtervezők által megtervezett számtalan, kiváló minőségben megtermesztett növényfaj szépsége látványos kompozíciókon keresztül érvényesül.

Szöveg: Soós Anita

Fotó: Profimédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend