Angyali szülinap

Szombaton este több száz meghívott vendég társaságában ünnepelte együtt szülinapját a négy csodaszép modell: Bódi Sylvi, Laky Zsuzsi, Pantinchin Edina és Hargitai Bea. A lányok elbűvölőek, a parti pedig igazán lenyűgöző volt. A cosmo.hu ott járt, nézd meg a videót!

A Citadella teteje már önmagában impozáns környezet egy nagyvárosi partihoz, nem véletlenül esett a szülinapos modellek választása a Dunára néző panorámára. A parti helyén hatalmas rendezvénysátor, élő zene és lenyűgöző fénytechnika várta a vendégeket. Sylvi, Zsuzsi, Edina és Bea fekete angyalokká változtak és glóriával a fejük fölött szuperdögös cicaruhában, fekete csizmában, selyemkesztyűben és angyalszárnyakkal fogadták a meghívottakat. Ezután limuzinba pattantak és a szexi egyenruhát pazar dresszekre váltották, nem sokkal később pedig már fotósok kereszttüzében igazi sztárként vonultak végig a vörös szőnyegen. 

A fényűző buli egyik fénypontja a tűzijáték volt. Az este folyamán kivetítőn követhettük végig az egykori Miss Európa és a három Playmate életútját. De nem hiányozhatott az óriási szülinapi torta sem, amelyet a lányokról készült címlapfotók ékesítettek. A talpalávalót zenekar és dj is szolgáltatta, természetesen szigorúan Sylvie, Zsuzsi, Edina és Bea kedvenc zenéiből válogatva. Az illusztris társaságban olyan hírességek is megfordultak, mint Dopmeman, Müller Attila, Bíró Ica, Herceg Zoli, Árpa Attila, Danny Blue vagy Rácz Félix.

 

Szöveg: Szökrönyös Éva
Videó: Rajnai László
Fotó: Dr. Karizs Tamás

Még több

weekend