Míg a jackpot el nem választ

Ha van valami, amit még Kate Hudson és Matthew McConaughey újbóli egymásra találásánál (Bolondok aranya) is jobban vártunk, biztos, hogy Cameron Diaz és Ashton Kutcher első alkalomból történő egymásnak eresztése!

A két szexi sztárt külön-külön számtalan romantikus komédiában láthattuk már Az élet sójától a Holidayig, illetve A főnököm lányától A csajom apja ideges című filmig, Kutcher barátunk pedig köztudottan kedveli a nála idősebb nőket – szóval ez a dolog csak jól sülhet el.
Las Vegas, a bűnös város legendáját leginkább a filmek táplálják és építik – a Míg a jackpot el nem választ is egy újabb ebben a végtelennek tűnő sorban. Sokan mondják, a házasságok legtöbbje az égben köttetik, de néhány Vegas-ban. Az utóbbiak többnyire érdekesebbek.

Joy (Cameron Diaz) egy nagy csalódást elfelejteni, Jack (Ashton Kutcher) pedig bármilyen csalódást elkerülni megy a városba. A véletlen úgy hozza, hogy egy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak, és reggel egymás mellett ébrednek. De nem csak egy házasságot nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy játékgéppel megütötték a főnyereményt. Kié lesz a vagyon? Aki jobban bírja. Mert persze azonnal beindul a kölcsönös hadviselés: az ifjú asszonyka és ura egyforma elszántsággal, ravaszsággal és gátlástalansággal igyekszik megszabadulni a másiktól, hogy övé legyen a millió. Mézeshetekről szó sincs. Csapdákról, gyilkossági kísérletekről és átverésekről annál inkább. Itt valaki pusztulni fog. Vagy szerelmes lesz? Ha megnézed a vérbeli nemek harca-vígjátékokot, te is megtudhatod a választ!

Bemutató dátuma: 2008. május 8.
Forgalmazó: Intercom

Szöveg: Soós Anita

Még több

weekend