Hétvégi bulihegyek!

Mihez lenne kedved a hétvégén? Egy nagyszabású terasznyitó partihoz a Cochóban szombaton? Részt vennél a Palace grandiózus nyitóbuliján Siófokon? Esetleg a Symbolba mennél és az Anonym all stars koncerten tombolnál? Netán a Tabuban táncolnál hajnalig Sterbinszky szettjére?

A csábítóan édes! 

Choco Terasznyitó Party
2008.05.10.
Choco RestaurantBar

Az igazi tavaszi zsongás ezen a hétvégén a Choco nagyszabásó terasznyitó éjszakáján veszi kezdetét.
A már jól ismert ChocoLate Nighton a hangulat, a fények és a koktélok egyaránt a csokoládé jegyében születtek, ez nem lesz másképp a teraszon sem, ahol szintén a csokoládékultúrát terjesztése a fő cél.

www.choco.hu

A fényűzően stílusos! 

Anonym all stars koncert
2008.05.10.
Symbol Live Music Club

Ezen az estén a Symbol csapata Magyarország legkiválóbb soul és groov zenészeit hozza el neked, hogy egy estén hallhasd és láthasd őket. Az Anonym all stars koncerten találkozhatsz Caramellel, Emilióval, a Back 2 Blackből ismert Bársony Bálint szaxofonossal is, mindezt természetesen élőzenével élvezheted!

www.symbolbudapest.hu

Top place for top people! 

Dokk Prograssion
2008.05.10.
Dokk Club

A Hajógyári szigeti Dokk Club erre a hétvégére is nagy bulit ígér. A szombat estét Dokk Prograssion címen rendezik meg olyan DJ-kkel, mint S.O.S, Demi, és Desyn Masiello.

www.dokkdisco.hu

Az elsőosztályú! 

The First Class Event
2008.05.09.
Tabu Launge

Pénteken a The First Class Event estéje a TABU-ban! Ezen a péntek éjszakán immár sokadszorra áll Sterbinszky, a minőségi house zenék hazai éllovasa a Mammut II. 4. emeletén található klub lemezjátszói mögé. A hangulat ismét garantált! Az exkluzív parti warm-up szettjéért a bevett szokásoknak megfelelően ezúttal is Veeco a felelős, aki 1 órakor adja át a pultot Sterbynek, aki különleges, csak a TABU-ban hallható 4 órás szettjét pörgeti egészen hajnal 5-ig! Magyarország egyik legnépszerűbb és legelismertebb DJ-je május 9-én újra mindenkit elvarázsol előremutató, modern klubzenéivel, amelyek között persze időről időre fellelhetjük saját szerzeményeit és a SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY projekt legújabb remixeit is!

www.tabulounge.hu

A Balaton-parti őrület! 

Palace Grand Opening Party
James Zabiela (UK), Way-Out-West (Nick Warren, Jody Wisternoff)
2008.05.11.
Palace Dance and Club

Vasárnap nyit a Palace! Ha meguntad a budapesti partihelyeket, akkor irány Siófok! Bizserget a tavasz, melegebb szelek fújnak, érezni a nyár közeledtét. A Palace Dance Club nyitása számodra is vitathatatlanul jelzi, hogy nyakunkon a várva várt évszak. Idén is a megszokott színvonalon, újra nagy nevekkel várj téged is az ezüstparti szórakoztató komplexum. Igazi brit szupersztárokat láthatsz a Palace DJ pultjában. James Zabiela (UK) és a Way Out West (UK) duó minden vájtfülű igényt kielégít, igazi partimuzsikákkal pörgetnek egészen hajnalig a klub kerthelyiségében, a Gardenben. Chriss, Slam Jr. és Jankec mellett a Way Out West két órát, Zabiela pedig kedvtől függően legalább három órát zenél majd a Palace DJ pultjában. Május 11-én tehát egy rendkívül erős line upot felvonultató nyitópartival vár a siófoki Ezüstpart vezető szuperklubja.

www.palace.hu 

Szöveg: Soós Anita

Még több

weekend