Kylie koncert csütörtökön!

Feltétlenül érdemes megnézned a szexi énekesnőt május 15-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában.

Kylie Minogue május 6-án induló koncertkörútja első szakaszában érkezik hozzánk, Budapestre – a 24 koncerthelyszín közül a hetedik lesz a magyar főváros. Az énekesnő turnéja Párizsból indul és Kylie fellép többek között Antwerpenben, több németországi városban – köztük Berlinben és Münchenben -, továbbá Bécsben, Prágában, több skandináv helyszínen, Belfastban, Glasgowban, Manchesterben. Az európai turné július 27-én Londonban az O2 Arénában fejeződik be.
A turné középpontjában az énekesnő X című, sorrendben 10. albuma áll. A show különbözik majd minden eddig látott Kylie koncerttől. Saját kreatív csapata szerint friss, üde, újdonságokkal teli program lehet számítani, 21. századi technikai megoldásokkal.
Maga Kylie így nyilatkozott az új showról: „Olyan koncertet állítottunk össze, amely izgalmas és újszerű élmény lesz a közönségnek és nekem is. Az X album változatos hangzásvilága lehetővé teszi, hogy kilépjek a hagyományos koncert keretei közül, és bemutassam, mivé fejlődött a műfaj és én magam is. A két korábbi turné után az X már a jövőbe tekint, ugyanakkor benne vannak a kedvencek, amelyek remekül megférnek a vadonatúj dalokkal.”

Szöveg: Soós Anita

Még több

weekend