Izgalmas kalandmozi nem csak pasiknak!

Múlt hét óta látható a mozikban az izgalmakkal teli, vadiúj Indiana Jones kaland!

Annak idején nagyon eltalált valamit Steven Spielberg és George Lucas, hiszen olyan gyermeki ártatlansággal és briliáns szakmai tudással tudták elegyíteni az ifjúsági kalandfilmek és a nagyszabású akciómozi elemeit, ami tényleg pazar. Húsz év kihagyás után a zseniális rendezőpáros megalkotta az új Indiana Jones-filmet.

A kaland az USA délnyugati részén kezdődik a sivatagban, 1957-ben – a hidegháború csúcsán. A feladat megszerezni a történelem leglátványosabb régészeti leletét: Akator kristálykoponyáját, a legendás kincset, melyet oly sok monda, babona és félelem övez. Indynek és Muttnak ki kell játszaniuk a könyörtelen szovjeteket, követniük kell a rejtély kifürkészhetetlen nyomait, meg kell vívniuk az ellenségekkel és a kétes szándékú barátokkal, és mindenek felett meg kell akadályozniuk, hogy a varázslatos erejű kristálykoponya a legveszélyesebb kezekbe kerüljön.

A csodás Cate Blanchett-et is láthatjátok a filmben a jéghideg, de lehengerlően gyönyörű Irina Spalko ügynöknő szerepében, imádnivaló gonoszsággal. A film segítségével eljuthatsz Peru legtávolabbi zugaiba, az ősi sírok, elfeledett felfedezők és a legendás aranyváros vidékére.

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Bemutató: május 22.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Szöveg: Soós Anita

Még több

weekend