2008.05.27.@ 11.05

Izgalmas kalandmozi nem csak pasiknak!

Múlt hét óta látható a mozikban az izgalmakkal teli, vadiúj Indiana Jones kaland!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Annak idején nagyon eltalált valamit Steven Spielberg és George Lucas, hiszen olyan gyermeki ártatlansággal és briliáns szakmai tudással tudták elegyíteni az ifjúsági kalandfilmek és a nagyszabású akciómozi elemeit, ami tényleg pazar. Húsz év kihagyás után a zseniális rendezőpáros megalkotta az új Indiana Jones-filmet.

A kaland az USA délnyugati részén kezdődik a sivatagban, 1957-ben – a hidegháború csúcsán. A feladat megszerezni a történelem leglátványosabb régészeti leletét: Akator kristálykoponyáját, a legendás kincset, melyet oly sok monda, babona és félelem övez. Indynek és Muttnak ki kell játszaniuk a könyörtelen szovjeteket, követniük kell a rejtély kifürkészhetetlen nyomait, meg kell vívniuk az ellenségekkel és a kétes szándékú barátokkal, és mindenek felett meg kell akadályozniuk, hogy a varázslatos erejű kristálykoponya a legveszélyesebb kezekbe kerüljön.

A csodás Cate Blanchett-et is láthatjátok a filmben a jéghideg, de lehengerlően gyönyörű Irina Spalko ügynöknő szerepében, imádnivaló gonoszsággal. A film segítségével eljuthatsz Peru legtávolabbi zugaiba, az ősi sírok, elfeledett felfedezők és a legendás aranyváros vidékére.

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Bemutató: május 22.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend