2008.06.04.@ 15.06

Színes álmok a színpadon

Újabb nagysikerű Webber musicalt nézhetsz meg a Madách Színházban egészen június végéig, majd szeptemberben újra. A József és a színes szélesvásznú álomkabát a Biblia egyik legfordulatosabb története alapján készült.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A híres musical már nem ismeretlen a magyar közönség számára, a 90-es évek elején már játszotta a Madách Színház. Tavaly azonban újra bemutatták Londonban is, új díszletekkel, jelmezekkel, koreográfiával, valamint Webber új dalokat is írt a premierre. Mi sem maradhattunk le ettől: Kentaur nagyon színes, monumentális díszletei közt elevenedik meg előttünk a történet, melyben József viszontagságait, egyiptomi életét humorosan, időnként iróniával teletűzdelve, de mégis nagyon meghatóan mutatják be a nagyszerű színészek.
Hármas szereposztásban láthatjuk a darabot, olyan fiatal és neves művészekkel, akik közt biztos te is megtalálod a kedvencedet. Nem csak Gallusz Niki, hanem még a Megasztáros Puskás Peti, vagy a már számtalan musicalből ismert Posta Victor is részt vesz ennek a legendának az életre keltésében.
Még csak a bemutatók zajlottak le, de a közönség állva tapsolt mindegyik előadás végén.
Olyan nagy érdeklődésre tart számot a darab, hogy már igen csak nagy küzdelmek árán lehet jegyeket szerezni, de megéri.
.
Előadások: június 28-tól minden nap, szeptember 12-től pedig indul az újabb évad!
www.jozsefmusical.hu

Szöveg: Kis Adri

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend