2008.06.06.@ 10.06

Natalie Portman és Scarlett Johansson a király ágyasainak szerepében!

Erzsébet királynőt most felkapta a divathullám. Az Elizabeth és az Elizabeth: Az aranykor után most itt A másik Boleyn lány, melyben egy furcsa szerelmi háromszög szemtanúja lehetsz szuper színészek társaságában!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A film jól ismert történelmi tényekre épít, és elhiteti velünk, hogy VIII. Henrik király karizmájával tényleg képes bármelyik nőt magába bolondítani. A film uralkodásának azon éveire koncentrál, amikor megismerkedik a Boleyn nővérekkel. Anne (Natalie Portman) pusztán családja utasítására kezd ki az uralkodóval, hogy rokonai minél nagyobb politikai befolyásra tehessenek szert az udvarban, míg Mary (Scarlett Johansson) véletlenül csöppen ebbe a játszmába, és ő tényleg igaz szerelemmel szereti meg a királyt. A furcsa testvérviszállyal fűszerezett szerelmi háromszög központjában az igaz szerelem áll. Az érzelmi szálak összekavarása teszi igazán izgalmassá ezt a kosztümös mozit. Természetesen meg kell említenünk a gyönyörű ruhákat is, melyek a két színésznőn lenyűgöző látványt nyújtanak.

A csodás színészgárda: Eric Bana, Scarlett Johansson és Natalie Portman hármasa felejthetetlen! Scarlett Johansson furcsa módon nem a szexi és csábító Anne-t, hanem a naiv és álmodozó Maryt játszhatta el, míg a többnyire jókislányokat alakító Natalie Portmanre bízták Anne szerepét. A két színésznő tud élni a rájuk bízott lehetőséggel, és főleg Portman lubickol a szerepében.

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend