2008.06.17.@ 12.06

Divatbemutató és szépségvásár a Múzeumok Éjszakáján!

Hétvégén itt Szent Iván éjjele, ami évek óta azt is jelenti, hogy ideje felkerekedni, és szombaton, június 21-én éjjel bejárni a múzeumokat. Igen, jól olvasod: éjjel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Múzeumok Éjszakája ebben az évben is megrendezésre kerül, este 6-tól hajnal 2-ig 1200 Ft-ért járhatod a főváros és több vidéki város múzeumait. Ezen az éjszakán nem csak az állandó kiállítások várják a nézőket, hanem kimondottan erre az estére tervezett programokkal is kecsegtetnek.
Így kerülhet sor a Kiscelli múzeumban, egy különleges divatestre: divatbemutatók, századfordulós táncbemutatók, divattörténeti előadások, koktélbár, és nem utolsósorban szépségvásár vár mindenkit. Neves divattervezők, például S. Hegyi Lucia, Léber Barbara, Benes Anita és még sokan mások mutatják be egyedi ruhakollekcióikat, előtte és utána pedig a ruháikból, cipőikből, kiegészítőikből nyílt különleges divatkiállítást tekinthettek meg.
A koktélbárban különleges italokat kortyolhattok, mindemellett pedig a Cosmót is megtalálod, hiszen a szépségvásáron apró ajándékokkal, tanácsadókkal várunk téged is.
És ha még van kedved a közelben körül nézni, akkor szintén Óbudán, az Aquincumi Múzeumban megismerkedhetsz azokkal a technikákkal, melyekkel a római korban igyekeztek szépségüket ápolni a nők. Az időszaki kiállítás szombaton nyit, Venus és Hygieia birodalom címmel.
Ha úgy érzed, hogy mindezt még lehet és szeretnéd is fokozni, akkor látogass el a www.muzeumokejszakaja.hu oldalra, ahol minden múzeum részletes kínálatát átböngészheted!

Szöveg: Kis Adrienn

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend