Santana szombaton!

Carlos Santana több mint negyven évnyi előadói munkásság után pályafutásának újabb csúcsára ért. Zenéjét a rádiók, tévék és az internet többet játssza, mint korábban bármikor. A titok az egyedülálló és azonnal felismerhető gitárhangzásban rejlik, amit te is meghallgathatsz június 28-án, szombaton a Felvonulás téren!

2008.06.26. 11:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Carlos Santanát öt évtizeden átívelő, rendkívül termékeny pályafutása során végig kettősség jellemezte: először is tisztelet a hagyományok és a múlt hatásai iránt, másrészt az a képessége, hogy felismeri és üdvözli a változásokat. Santana időről-időre visszatért a slágerlistákra, bár a zenekar folyamatos sikerét inkább az egyes albumok alapozták meg. A stílusok keveredése izgalmasan jelenik meg dalaiban, és garantáltan jó szórakozást ígér szombatra neked is! A blues, soul, rock, el ritmo Latino, afro-kubai és jazz ritmusok hallatán neked is kedved lesz majd táncolni!

Ha Santanara gondolunk, egyből eszünkbe jut néhány olyan sláger, mint a ’Smooth’ Rob Thomas-szal a Matchbox Twenty-ből, a ’Maria, Maria’ Product G&B-vel és a ’Corazon Espinado’ Manával , valamint a ’The Game of Love’ (Michelle Branch-csel) és a ’Just Feel Better’ Steven Tylerrel az Aerosmith-ből.

Santana: T-Mobile Kapcsolat Koncert 2008
2008.06.28.

További információ:
www.santana.com

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend