2008.06.30.@ 10.06

Alanis Morissette a magánéletét énekli meg

Négy évvel a So-Called Chaos után jelentetett meg új stúdiólemezt a négyszeres Grammy-díjas Alanis Morissette. Kétségbeesett, elhagyatott, tündöklően nosztalgikus, érzéki, könnyed és önpusztító! Mindez egyetlen albumon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Flavours Of Entanglement egy szimpla és dupla CD-n jelent meg. A szimpla CD-n 11 új szerzemény, míg a dupla CD-n 11+5 új szerzemény kapott helyet, a Deluxe Edition egy második CD-n öt bónuszdalt tartalmaz.Az album producere Guy Sigsworth és Alanis Morissette. Az albumról az első kislemez az Underneath című szerzeményből készült.

Alanis eddig is kitárgyalta a lemezein a magánéletét. A Flavors Of Entanglement esetében a téma Ryan Reynolds kanadai színész, akivel 2007 elején zárta le végleg viharos kapcsolatát. Ezt a bonyolult viszonyt elemzi a dalokban Alanis, miközben finom párhuzamot von a párkapcsolati zűrök és a világ felfordulása között. Az exe kap tőle hideget és meleget is, a szövegek tanúsága szerint az énekesnő hosszas tépelődés után túltette magát a dolgon, a bátortalan újrakezdés után képes újra felszabadultnak lenni. Furcsa véletlen, hogy az énekesnő expasija Scarlett Johansson vőlegénye. Alanis Morissette fellépését augusztus 13-án láthatod a Sziget Fesztivál nagyszínpadán!

Kiadó: Warner Music (2008)

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend