2008.07.03.@ 00.07

Angelina Jolie új filmje: Wanted

Angelina Jolie legújabb filmjét, egy vadonatúj természetfeletti és magával ragadó mozit ajánlunk neked!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha szereted az akciófilmeket, a szép autókat és a szövevényes sztorikat, látnod kell a Wanted című filmet, melyben a dögös Angelina ismét bebizonyítja rátermettségét!

A Wanted főhőse az unalmas hivatalnok, Wesley Gibson (James McAvoy), akiről a Mátrix Neójához hasonlóan kiderül, hogy kiválasztott. Egyike azon kevés embereknek a Földön, akik speciális képességeikkel még a golyókat is irányítani tudják, és akik egy évszázadok óta működő, bérgyilkosokból álló szervezet tagjai. A tagok közül Fox (Angelina Jolie) vezeti be Wesleyt a különleges és egyéni világba, ahol eddigi élete feledésbe merül. A Testvériség nevű titkos társaságba kerülve Wes felfedezi magában eddig szunnyadó képességeit. Miközben Fox megtanítja neki, hogyan tegyen szert villámgyors reflexekre és bámulatos ügyességre, Wes rájön, hogy a csapat egy ősi törvény szerint él: végre kell hajtaniuk a halálos ítéleteket, amelyeket maga a sors ad. Wes élvezni kezdi azt az erőt, amelyre mindig is vágyott, ám lassacskán ráébred, hogy veszedelmes társai mögött más is rejtőzik, mint amit mutatnak. Ahogy a hősiesség és a bosszú között ingadozik, Wes megtanulja azt, amit soha senki más meg nem taníthat neki: hogy csak ő egyedül irányítja a sorsát.

Egyedi akciójelenetekkel, és fel-felcsillanó gyilkos humorral egységes egészet alkotva szórakoztat ez a film, melyre talán még a pasid is szívesen ül be veled, és még a lenyűgöző Morgan Freemant is láthatjátok a vásznon!

A filmet június 26-tól láthatod a mozikban!

Rendező: Timur Bekmambetov

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend