2008.07.04.@ 11.07

Indul az Amerikában már híres MTV Icon!

Ez az a műsor, melyben ikonná vált együttesek dalait, mai ismert, vagy kevésbé ismert, de annál nagyszerűbb énekesek, zenekarok előadásában hallgathatjuk végig. A koncertfelvételek pedig hol máshol készülnének, mint a siófoki nagystrandon.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Július 5-én, este 9-kor újra felcsendül a Nyár van, a Párizsi lány, a 220 felett a siófoki Coke Club színpadán. Igen, jól gondolod, ezek már igencsak régi dalok a Neoton Famíliától, de mekkora slágerek! Nincs olyan, aki ne ismerné őket!

Izgalmas, pörgős estének ígérkezik ez a szombat, hiszen olyan hazai hírességek éneklik Csepregi Éva csapatának dalait, mint a Supernem, a Sugarloaf, a Junkies, a Cozombolis, vagy éppen Gál Csaba Boogie és Kozma Orsi. Az ő nevük biztosíték arra, hogy a régi slágerek olyan hangon fognak megszólalni, ami minden mai fiatalhoz közel áll.

 Ez lesz az első felvonása az MTV Icon című műsorának itt Magyarországon, de ezzel közel sincs vége. A nyár folyamán még két ilyen nagy volumenű koncertre számíthattok ugyanitt: az LGT és a Tankcsapda legnagyobb slágereit is feldolgozzák hasonlóképpen!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend