2008.07.09.@ 11.07

Játssz, evezz és bulizz a vízi sportfesztiválon!

Próbáltál már kenuban, esetleg sárkányhajóban evezni? Nem könnyű, ám igencsak szórakoztató sportról van szó. Július 12-én, szombaton mindezt, és még számos más szuper programot kipróbálhatsz, ha ellátogatsz a Velencei-tónál lévő Sukoróra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha nyár, akkor vízpart, ahol ezen a hétvégén nem csak a napon fekve pihenhetsz, hanem számtalan olyan program is vár rád, amivel továbbra is formában tarthatod magad, és még jól is szórakozhatsz a barátaiddal. Ilyennek ígérkezik a Vízi Szabadidős Sportfesztivál, amin nem csak a sárkányhajózást próbálhatod ki, hanem kajakozhatsz, kenuzhatsz, csónakázhatsz, mindezt verseny formában is, nagy értékű nyereményekért. De természetesen nem csak egyszerűen lapátolni lehet a habok közt, vagy versenyezni, játékok is lesznek: kenu kaland, szlalom kajak, kajak póló és kajak teszt is szórakoztatja a jelenlévőket. Aki csak kísérőként érkezik a rendezvényre, az se fog unatkozni: egész nap vár mindenkit a Reiki sátor a parton, részt vehetsz az Ország Kenulapátjának elkészítésében, ami a maga négy méterével egyedülálló lesz, mivel kétszer olyan nagy, mint egy normális lapát. Ezen kívül az érdeklődők délután személyesen is találkozhatnak olimpiai kajak-kenu válogatott sportolóinkkal.
Az este pedig itt sem maradhat buli nélkül: 18 órától Emilio koncert kezdődik, utána pedig Várkonyi Attila gondoskodik a fergeteges hangulatról!
Ha szeretnél érdekesen, hasznosan, társaságban pihenni, akkor látogass el most szombaton a Velencei-tóhoz Sukoróra!

Szöveg: Kis Adri

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend