2008.07.17.@ 14.07

Ingyenes mozizás és koncertek várnak!

Ha egy laza nyár esti programra vágysz, és szereted a filmeket, akkor irány a Westend City Center tetőterasza, ahol idén is vár a Tér-Film-Zene Fesztivál! De akkor se keseredj el, ha vidéken élsz, ugyanis Győr, Debrecen és Szombathely is helyet ad egy-egy hosszú hétvége erejéig az ingyenes rendezvénynek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Immáron 5. alkalommal rendezik meg a Tér-Film-Zene Fesztivált, ami az elmúlt évek nagy sikerére alapozva idén is számtalan érdekes programmal vár mindenkit, korra és nemre való tekintet nélkül.
Minden nap, egészen augusztus 3-ig 17 órától várnak szeretettel mindenkit. Délután gyerekprogramokkal indul a móka, meséket, illetve kisjátékfilmeket vetítenek. 8 óra körül kezdődnek a nagyfilmek, amiket egy 20m2 –es óriáskivetítőn nézhetsz végig, akár nyugágyból is. Ha pedig amiatt aggódsz, hogy ebben a szélsőséges időjárásban rád szakad az ég, akkor megnyugodhatsz: a rendezők erre is gondoltak, és még esőkabátot is tudnak biztosítani. Természetesen, ha szeretnél valamit enni-inni, arra a vendéglátó pavilonok remekül szolgálnak.
A mozifilmeket követően némafilmeket nézhetsz meg, valamint élő koncertekkel is készültek a szervezők.
Egy kis ízelítő a felhozatalból: Macskafogó, Indul a bakterház, Majdnem szűz, Pánik, Nyugalom, Távkapcs, S.O.S szerelem, fellép: Kapócs Zsóka, St. Martin, Pély Barna.

Minden információt, programot megtalálsz a www.terfilmzene.hu oldalon.

Szöveg: Kis Adri

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend