2008.07.18.@ 11.07

Mamma mia a mozikban!

Már megy a mozikban a Mamma mia! című film Meryl Streep, Pierce Brosnan és Colin Firth főszereplésével. ABBA-dalok és igazi nyári hangulat egy zenés, romantikus vígjátékban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egyedülálló anyáról és lányáról szóló történet igazán megható, a dalokat pedig te is egyből felismered majd! A film anya és lánya kapcsolatáról és a felbukkanó apa-jelöltekről szól, akiket egytől egyik sármos pasik alakítanak. Donna (Meryl Streep) független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t (Amanda Seyfried), és éppen most készül elengedni a kezét. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Megérkeznek Sophie koszorúslányai, és a menyasszony legjobb barátnőivel megoszt egy botrányos titkot. Elárulja nekik, hogy megtalálta édesanyja naplóját, melyből kiderült, hogy három férfi közül bármelyik lehet az édesapja: az üzletember Sam Carmichael (Pierce Brosnan), a kalandor Bill Anderson (Stellan Skarsgård) vagy a bankár Harry Bright (Colin Firth). Anélkül, hogy elárulta volna édesanyjának, mindhárom pasit meghívta az esküvőre annak reményében, hogy ha elég időt tölt velük, megtudhatja, melyikük az édesapja. Sophie remegő kézzel postázza a három meghívót a három különböző férfinek (I Have a Dream). A három férfi a világ három különböző városában készülődni kezd, hogy visszatérjen a szigetre ahhoz a nőhöz, aki húsz évvel azelőtt elvarázsolta őket, aztán összetörte a szívüket. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak, és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén.

A szerelem, az esküvő és a zene kavalkádja ez a film, mely egy nyári estén tökéletes szórakozást ígér olyan slágerekkel, mint a Money, Money, Money, a Thank You For The Music vagy a Waterloo!

Bemutató: 2008. július 17.
Forgalmazó: UIP-Duna Film 

Szöveg: Soós Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend