2008.08.12.@ 22.08

5 tuti program a Szigeten

Megint itt van a Sziget, ami manapság már-már kötelező társadalmi megjelenést jelent, hiszen teljesen mindegy, hogy milyen stílusú zenét, szórakozóhelyet kedvelsz, vagy hogy hány éves vagy, biztos találsz a kínálatukban olyat, ami közel áll hozzád! Összeszedtük azt az 5 programot, ami biztosan nagy élmény lesz számodra, akkor is, ha rendszeres látogatója vagy a Szigetnek, akkor pedig pláne, ha most próbálsz először elvegyülni ebben a multikulti kavalkádban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Luminárium

Nem könnyű erre a helyre bejutni, de ha sikerült megküzdened a szigetlakók garmadájával, akkor olyan élményben lesz részed, amit kevés dolog tud felülmúlni. Ez tulajdonképpen egy építmény, ami színes, speciális, fényáteresztő műanyagból és fóliákból készül, és falait a levegő tartja. Itt akár le is heveredhetsz egy kicsit, gyorsan átfuthatsz rajta, de lényeg, hogy a fények miatt olyan érzésed lesz, mintha teljesen más világba lépnél. Itt sétálva kicsit megpihenhetsz, lehalkulhat körülötted a fesztivál.

Sport

Egy kis testmozgás az első napokban biztosan nem árt, később már valószínűleg a sok bulizás után nem sok kedved lesz ilyesmihez. Mindenféle mozgásformát kipróbálhatsz, és versenyezhetsz, akár még a médiaválogatottal is, így például strandfocizhatsz, vagy strandröplabdázhatsz, de még a petangue-t is kipróbálhatod. Érdekes lehet, ha nem is részt venni benne, de mondjuk a pasidat benevezni a beach-rögbire.
Ha pedig az esti tombolás után szeretnél kicsit felfrissülni, akkor 10 és 18 óra közt szakképzett masszőrök tudnak segíteni neked a lazításban. Itt fontos, hogy előre egyeztess velük időpontot!

Színház

Aki nem járt még a Szigeten, az meglepődhet, hogy színházi előadásra invitálunk, aki viszont rendszeresen látogatja a fesztivált, az jól tudja: nívós magyar és külföldi előadások tarkítják a repertoárt minden évben. Igyekeznek mindig valamilyen különleges műsorral megajándékozni az újdonságra nyitott nézőket. Ebben az évben Harangjáték, az időutazás címmel kerül sor egy ég és föld között játszódó darabra. Igen, jól érted, a levegőben mutatnak be akrobatikus elemeket a művészek, akik a négy évszak változását táncos formában idézik fel nekünk. Minden este a domb mellett találjátok, 20.30-tól.

Önismereti labirintus

Nem is gondoltad volna, hogy két koncert közt még arra is van lehetőséged, hogy saját magad megismerd? Pedig igen. Létezik ugyanis egy Tarot Labirintus nevű hely, ami segít neked ebben. Mielőtt belépsz, tedd fel magadnak a kérdést, ami jelenlegi életedben a leginkább foglalkoztat. Bent pedig te lehetsz saját életed főszereplője, még pedig egy tarot kártyalap megszemélyesítésével. És hogy ne csak egymagad bolyongj a labirintusban, illetve hogy saját magad megismerésének útvesztőjében ne tévedj el, a szerepjátékban segítenek neked a kártya többi lapjába „bújt” személyek.
Egy szembesítő szerepjátékról van szó, amin minden nap 14 órától vehetsz részt.

Egy kis tombolás: Alanis Morissette

Azért ha már Sziget, akkor ejtsünk szót legalább egy érdekes koncertről a sok száz mellett. A Nagyszínpadon első nap Alanis Morissette-tel indul a program. A kanadai-amerikai énekesnő a ’90-es évek elején jelent meg első albumaival, a világszintű ismertséget azonban az Ironic című dal hozta meg neki, 1995-ben. Ezt az albumot 3 Grammy díjjal jutalmazták. A következő években csupán 3, új dalokat tartalmazó lemezzel jelent meg, mellette pedig unplugged koncertfelvételeit és válogatás cd-it adta ki. Ebben az évben azonban újra stúdiólemeze került a boltokba Flavors Of Entangelement címmel, amelynek egyik turnéállomása az augusztus 13-ai Sziget-koncert.

Szöveg: Kis Adri

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend