2008.08.18.@ 11.08

Érezd a ritmust! Partizz velünk a nyár utolsó nagy buliján!

Tudod már, hogyan hangolódsz idén augusztus 20-ára? Nekünk van egy tippünk: 19-én este fergeteges, kubai hangulatú zenés-táncos mulatságra invitálunk. Ne hagyd ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Show-Room rendezvényház munkatársai nagy feladatra vállalkoztak, mindannyiunk örömére: augusztus 19-én idevarázsolják Kubát Budapestre, a Lomb utcába! Ez lesz a nyár talán utolsó nagy partija, ahol téged is felhőtlen szórakozás, fergeteges zene és tánc vár!

A bulizni vágyók salsa workshoppal kezdhetik kubai estjüket: Lili Garces&Luis Estevez, kubai származású táncosok közreműködésével sajátíthatják el a salsa rejtelmeit, fogásait, miközben megismerkedhetnek a kubai életérzéssel, hangulattal.

Aki nem fáradt még el, az a Ritmo Tropical Táncszínház előadását nézheti végig, majd a fantasztikus Ambos Mundos zenekar ad koncertet. A legtöbb esetben ilyenkor általában véget ér a buli. A Show-Room azonban tovább szórakoztatja vendégeit: a reggelig tartó szórakoztatásról, táncról DJ José Rey, a hazánkban élő, kubai származású DJ gondoskodik.

Az eseményre jegyek már kaphatók a Ticket Express és az Eventim hálózatában, valamint a helyszínen: XIII. ker., Lomb u. 16. További információ: ertekesites@show-room.hu , 0620 337 5818.

Ne feledd, a belépőd egy Havanna Club Anejo Especial Cuba Libre koktélt is tartalmaz!

Szöveg: Balogh Mia

Címkék: buliján! érezd nagy nyár partizz ritmust! utolsó velünk

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend