2008.08.22.@ 10.08

Cinetrip plein air buli szombaton!

Augusztus 23-án, szombaton különleges bulira kerül sor a siófoki Coke Club-ban! A Cinetrip alkotógárdája kilép a szabadba, s immár másodszor valósítja meg a Balaton partján hang, fény és víz szintézisét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Akik júniusban lemaradtak az első Cinetrip plein air buliról, most pótolhatják az élményt. A Cinetrip alkalmával nem csak óriási kivetítőkön jelennek meg a Skylab kollektíva fényfestményei, hanem a partot, sőt még a Balaton felszínét is „megfestik” fénnyel egy estére.
A délelőtt 10-től hajnal 2-ig tartó buli ezúttal speciális quadrophon hangrendszer segítségével szólal meg, ami különleges hangzást biztosít minden zenének. Este 9-től a Másfél ad quadrophon koncertet, aminek lényege, hogy a zenészek négy kis színpadon helyezkednek el a közönség körül, így a zene nem egy irányból érkezik, hanem közrefogja a közönséget.
Ugyancsak izgalmasnak ígérkezik a DJ-felhozatal, hiszen számos műfaj képviselteti majd magát az ambienttől (Kaszi és Jácint) a soul-funk-discón át (Sanyi és Solid) a sötétedés utáni bootleg (Waxman) és elektronikusabb műfajok (Grasshop, Marvin, Palotai) kavalkádjáig.
A szezon utolsó nagy bulija a Coke Club-ban, ami augusztus 24-én idén nyárra bezárja kapuit! A Cinetrip plein air strandbelépőért látogatható este 6-ig, utána pedig, mint a Coke Club minden programja, ingyenes.

Címkék: buli cinetrip plein szombaton!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend