2008.08.25.@ 12.08

Edvin Marton a Budapest Balettel zenél a Margitszigeten!

Ha szereted a balettet és a fiatal virtuóz hegedűművészt, a sármos Edvin Martont, akkor ott a helyed pénteken a Margitszigeten!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Edvin látványos Stradivarius Koncert Showja a Monte Carlo Orchestra és a Budapest Balett közreműködésével valósul meg, melyben nagy szerepet kap a művész egyedülálló Stradivarius hegedűje.

A Stradivarus Concert Show 2006-ban jött létre az öt tehetséges lányból álló Monte Carlo Orchestrával. A zenekar Edvinnel Martonnal járja a világot. A show speciálisan programozott fényeffektusok egyedülálló kombinációja, amelyben ezen az estén a Budapest Balett táncművészete különleges látvánnyal gazdagítja a produkciót. A koncert különlegessége, hogy az első felvonásban klasszikus felállásban kamarazenekari kísérettel eredetiben hangoznak el dalok. A második felvonásban a hegedűművész által átírt és saját maga által komponált virtuóz szerzeményeket hallhatja a közönség, a Monte Charlo Orchestra kíséretében látványos fényshow-val kiegészítve

Egyedülálló remixek hangzanak fel, úgymint Vivaldi Viharja, a Tosca Fantasy, Rio Carneval, Szerelem Velencében, Ibiza, Keresztapa, Magyar Rapszódia, Paganini 5 és számos más műve.

Edvin Marton és a Budapest Balett
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2008.08.29. 20:30

Szöveg: Soós Anita

Címkék: balettel budapest edvin margitszigeten! marton zenél

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend