2008.08.28.@ 10.08

Szexeltél már telefonhívásra?

A Szex telefonhívásra című művet az első filmes Marcel Langenegger rendezte, aki néhol az érzelmek és szenvedély helyett a legújabb csipkés melltartó vonalvezetését mutatja be nekünk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A rendező két, karrierje csúcsán lévő színésznek (Ewan McGregor, Hugh Jackman) adta a főszerepet a filmben, ami már maga garancia a sikerre! Szép nőkből (Maggie Q, Natasha Henstridge, Michelle Williams és még Charlotte Rampling) sincs hiány ebben a filmben, mely forró hangulatot teremt, tehát a pasidnak is nyerő választás ez a mozi!

A sztori főhőse egy szürke egér hivatalnok, akinek unalmas életéből kitörést jelent új, menő barátja, akinek nemcsak a legjobb meccsekre van bérelt helye a páholyban, hanem egy titkos szexklub tagjaként szinte minden éjszakáját más bombázó ágyában tölti. A mennyország kapui Jonathan előtt is megnyílnak, csakhogy beleszeret az egyik lerandizott lányba, akinek eltűnésekor ő is komoly bajba kerül. A film igazi műfaji kavalkád az erotikus thrillertől kezdve a romantikus drámán át egészen az átverős krimiig: itt mindenbe belekóstolhatsz.

Szöveg: Soós Anita

Címkék: szexeltél telefonhívásra?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend