2008.08.29.@ 13.08

Keresd a boldogságot!

Újra megrendezik, immáron kilencedik alkalommal az ARC Plakátkiállítást. Szokás szerint ünnepséggel veszi kezdetét a több hetes szabadtéri nézelődés. Augusztus 28-án este 19 órától mindenkit várnak a rendezők az Ötvenhatosok terére.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ebben az évben nem kisebb téma köré csoportosultak a pályázatok, mint a „boldogság”. A témát nem egyszerű megfogni, de továbbra is igen sokan küldték be plakátötleteiket. A zsűri döntött, így újra láthatóak a győztesek alkotásai augusztus 28. és szeptember 16. között a budapesti Ötvenhatosok terén.

A rendezvényen megtekintheted a Coca-Cola Boldog pillanatok kiállítást, Az év kulturális plakátja kiállítást, valamint Wamp shop-pal is találkozhatsz.

Az ünnepélyes megnyitón fellép a Paso (Pannonia Allstars Ska Orchestra), Rutkai Bori és a Specko Jedno. Akkor se bánkódj, ha esik az eső, mert ebben az esetben a megnyitót másnapra, augusztus 29-re halasztják.

Cosmo-tipp: nézd meg a két méter magas óriás palackot, mely a Coca Cola és az Arc közös felkéréses pályázatára készült, különleges grafikával kápráztat el, valamint az Arc büfében igyál meg egy kólát a tervező, Slow által készített Cokefej palackok egyikéből!

Szöveg: Kis Adri

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend