Ma este Snoop Dogg koncert!

Hazánkba érkezik a gangsta rap szupersztárja, Snoop Dogg. Koncertet ad ugyanis a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 10-én, szerdán este, ahol bemutatja Ego Trippn című, márciusban megjelent albumát.

Az ember lánya azt gondolná, hogy egy ilyen sztárnak sok más dologra nem marad ideje, a rapen és a bűnözésen kívül, de ez esetben tévedünk! A fiatalember 1993-as debütáló albuma óta nem csak lemezeket adott ki, hanem számai visszaköszönnek, a Dr. Dolittle, a Bad Boys 2, és az Asterix és Obelix című filmekben, pornófilmek producereként is kipróbálta magát, játszott olyan művekben, mint a Startsky és Hutch, vagy Denzel Washington oldalán a Kiképzésben. De ha mindez még nem elég, akkor 2003 óta saját műsora fut Doggy Fizzle Televizzle címmel az MTV-n, Kaliforniában pedig több ezer gyereket mozgat meg a Snoop Youth Football League keretei közt. És a non-plus ultra: a hírek szerint most éppen gyerekeknek ír mesekönyvet, Where’s The Cheese címmel.

Ugye téged is érdekel, hogy egy ilyen sztár milyen körülmények közt érkezik, és készül fel a koncertjére? A szervezőktől annyit lehetett megtudni, hogy minden valószínűség szerint magángépével érkezik a koncert napján, 24 kollégájával, köztük a fodrászával is, egyik luxusszállodánk elnöki lakosztályát foglalták le, amiben a legfontosabb a videójáték volt számára. A koncert előtt az öltözőt jó pár karton étellel, itallal kell felszerelnie a szervezőknek, így lesz ott drága francia pezsgő, amerikai sör, de még több csomagnyi cigi, és egy hatalmas síkképernyős televízió is.

Nos, egy igazán sokszínű rapper koncertjét tombolhatod végig ma! Bemelegítésnek pedig nem más húzza a talpalávalót, mint a magyar rap fenegyereke, Dopeman. Az albumáról Snoop Dogg pedig elmesélte: igazi sztárok voltak hatással rá, például Prince. Kemény gangstadalok mellett ritmusos R’n’B dalok is helyet kaptak az új lemezén, amiből tart egy kis ízelítőt a magyar közönségnek is.

Szöveg: Kis Adri

Még több

weekend