Végre hazánkba látogat a Coldplay!

Fergeteges koncerttel vár mindenkit szeptember 23-án a Budapest Sportarénában a Chris Martin nevével fémjelzett angol rock zenekar.

Chris Martin neve sokaknak Hollywoodból lehet ismerős, de nem azért mert fantasztikusat alakított valamely milliós nagyságrendű produkcióban, hanem mert 2003-ban feleségül vette Gwyneth Paltrow-t. Tény, hogy ez dobott a banda hírnevén is, de azért nem csak emiatt érdemes őket meghallgatni. Több mint 30 millió albumot adtak már el világszerte, és számtalan daluk a slágerlisták élén trónolt hetekig.

A zenekart 1997-ben alakította négy fiatal srác, akik először csak saját maguk és közvetlen környezetük szórakoztatására zenélgettek. De rövid időn belül kiderült: megérné ezzel komolyabban is foglalkozni. 1999-ben már a Glastonbury Fesztiválon játszottak, és 5 lemezre szóló szerződésük volt.

Negyedik lemezükhöz kapcsolódik az a turné, amelynek keretében az Arénába is ellátogatnak. Gyorsan fuss el a legközelebbi jegyirodába, hogy az utolsó jegyek egyikét megkaparintsd!

Szöveg: Kis Adri

Még több

weekend