Újra Pálinka Promenád Budapesten

Harmadik alkalommal rendezik meg a Pálinka Promenádot Budapesten, a Vigadó téren szeptember 26-28-án. 15 neves pálinkaház finomabbnál finomabb pálinkái közül válogathat az, aki ellátogat az eseményre. Aki pedig nem akar pálinkát inni, annak is érdemes kilátogatnia szeptember utolsó hétvégéjén, hiszen az ingyenes rendezvényen neves fellépők szórakoztatják a közönséget.

Lehet szilva, körte, alma, kajszi, cseresznye, de még eper is. Lehet tárolni hordóban, csobolyóban, butykoskorsóban, kobaktökben és persze a gyomorban is. A magyar nyelv változatos, épp úgy, ahogy a pálinka is az. Majdnem mindenkinek van valamilyen története a pálinkával kapcsolatban. Aki szeptember 26-28-án megkóstolja a pálinkákat a budapesti Vigadó téren, annak biztosan lesz egy újabb története, és egy felejthetetlen élménye.

„Harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács a Pálinka Promenádot. Sok tapasztalat van a hátunk mögött, így nagyon bizakodó vagyok” – meséli Savanya Klára szervező – „Aki szakavatott pálinkászoktól többet szeretne megtudni e nemes nedűről, aki kedveli a pálinkában a gyümölcsök jellegzetes ízét és illatát, annak üzenem, hogy bátran jöjjön el a rendezvényre, nem fog csalódni! Minden korosztálynak igyekszünk kedveskedni a Pálinka Promenádon, hiszen aki nem fogyaszt alkoholt az is jól érzi magát nálunk. Neves előadók, – többek között a Four Fathers, Kontor Tamás és Szabó Eszter, Bíró Gergely, Szekeres Adrien – szórakoztatják a három nap alatt a közönséget, szinte folyamatos a zene, a tánc a színpadon. Ezen kívül korhű ruhába öltözött pereceslányok és fiúk árulják a perecet, hogy jobban csússzon a pálinka.”

A szervezők hagyományosan a Vigadó teret választották az esemény helyszínéül, hiszen a pálinka megkívánja, hogy aki szereti, az kellemes környezetben élvezze azt.

Aki egy szép szeptember végi sétát szeretne tenni a Duna Korzón és közben jó pálinkát inni, jó hangulatban lenni, annak érdemes szeptember 26-28-án ellátogatnia a III. Pálinka Promenádra! Az esemény ingyenesen látogatható!

Még több

weekend