Judy – Szemtől szemben

Egy súlyos baleset alapjaiban kérdőjelezte meg a fiatal énekesnő pályafutását és vonzó nőként való létezését – hogy az életben maradási esélyeit ne is említsük. Az élet-halál küzdelem után több mint nyolc évig tartó lelki és fizikai fájdalom következett, de kitartásának és mindent felülmúló hitének köszönhetően megvalósíthatta gyermekkori álmát: elismert, sikeres énekesnő és boldog feleség lett.

Mindnyájan voltunk már nehéz helyzetben, talán az is előfordult, hogy kilátástalannak éreztük az életünket. Azonban bizonyos, hogy Judy történetének megismerése után másképp látjuk majd a világot, és minden vélt vagy valós problémánk új megvilágításba kerül.

Ez a könyv ezért született. Adni szeretne – adni tud. Lehetne szaftos bulvár sztori vagy keserédes elbeszélés egy fiatal lány felnőtt nővé válásáról, netán divatos sikertörténet a pozitív gondolkodásról. De ez az írás jóval több ezeknél. Példája nem csak életünk nehéz periódusaiban ad nélkülözhetetlen lelkierőt. Hozzájárul, hogy megbecsüljük hétköznapjainkat – sőt, örömünket leljük bennük –, életünk boldog pillanatait pedig még jobban tudjuk élvezni. Megtanít rá, hogy szívvel-lélekkel tudjuk élni az életet.

 

Még több

weekend